Kindercoach Delft

 

Hoe werkt een kindercoach?

Een kindercoach is meestal een onwillige figuur. Hij eet zijn ontbijt, lunch en avondeten, neemt zijn medicijnen en gaat naar zijn hokje wanneer hij moet. De kindercoach is misschien niet zo scherp als de ouderling, maar als de kindercoach het schoolkantoor niet eerder sluit dan de andere kinderen en ouders, kan hij leer- en gedragsproblemen bij de kinderen veroorzaken. De Kindercoach heeft ook een kantoor; gedurende de schooldag is hij bezig met het nabellen van rapporten van elke leerling en leerkracht. Wanneer de Kindercoach met de ouders spreekt, zal hij zeggen dat hij een gesprek met u zal hebben. Tijdens dit gesprek zal de Kindercoach u precies vertellen wat hij tijdens het gesprek zal doen en wat hij niet zal doen. Als u op het punt staat te huilen van opluchting, helpt het om te onthouden dat dit een “politie”-actie is. Na overleg met de Kindercoach, wordt u begeleid om de voorwaarden van het contract te accepteren.

Je klimt uit bed en ziet dat je handen en armen doorweekt zijn van het zweet. Nadat je je lichaam hebt geschrobd, haast je je de deur uit naar de parkeerplaats. Je pakt je telefoon en belt je kantoor aan huis. Nadat je hebt opgehangen, bel je je kantoor aan huis opnieuw. Verdwaasd en verward blijf je een paar minuten zitten om erachter te komen wat er is gebeurd. Hijgend van de inspanning van de telefoonsessie van gisteren realiseer je je dat je een lichte hoofdpijn hebt. Je realiseert je dat je hoofdpijn hebt en je haast je naar het consultatiebureau van je kind. Nadat u wat bloed hebt afgenomen, krijgt u van de dokter een recept voor bloeddrukmedicatie en belt u uw kantoor thuis. Terwijl u de was aan het opvouwen bent, ziet u een opengespreid wasboek op de grond liggen. U pakt het op en leest de aanwijzingen op de dop: “Houd uw handen schoon en uw lippen vochtig”. Dan pak je de hoorn van de telefoon en stopt hem in je zak. Terwijl je met de hoorn rommelt, struikel je en val je. Terwijl je jezelf berispt omdat je de aanwijzingen vergeten bent, herinner je ze weer. U haast zich naar het consultatiebureau en legt beide handen op uw halsslagader, onder het nummer van het consultatiebureau en op de mand boven het trappenhuis.

Terwijl je helpt met het optillen van de mand, zie je dat de kinderverpleegster de vloer aan het vegen is met haar lange slanke vingers. Ongelooflijk, dat herinner jij je ook! Terwijl ze je naar beneden helpt, voel je hoe je rechter bunion of teen het bot raakt. Je verbreedt je houding en concentreert je intens op het logo van Children’s Health in het midden van de mand. Zonder uw knieën te bewegen, zegt u tegen uzelf dat het goed is om het logo van de Children’s Health in uw gedachten te hebben. Terwijl u naar het mandje reikt, zegt u tegen uzelf dat het mooi rond is en dat u, wanneer u het stuur vastpakt, mijn logo gelijk in het mandje kunt tikken. Met je rechter wijsvinger sein je naar de kinderbescherming om de ouder te vertellen dat ze hun kind moeten laten inslapen. [Als je stervende bent, vraag je de directeur Jeugdzorg waarom ik dat vraag? Is mijn wens dat iedereen een super mooie hippIE baby krijgt niet hetzelfde als jij? Waarom doe je het niet voor hen? Je besluit dat zij de belangrijkste mensen in je leven zijn en dat je niet gaat wachten omdat, terwijl je klaar bent met je telefoontje, je stervende bent.

Lees meer:

Coaching met paarden

 

Hoe werkt een kindercoach?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *