Pretecho Rotterdam

 

Zorg dat je een goede prenatale video koopt als je een prenatale kamer hebt. Door de dvd’s te huren, betaalt u op tijd. De dvd’s zouden goed zijn voor familieleden, vrienden die samen naar de pretecho willen kijken. Onvruchtbare paren zijn de doelgroep voor de dvd’s. Niet alle films zijn beschikbaar in de modus van de echografie.

Wanneer u bij uw arts komt, zal de echografist u meestal uw baby laten zien in de camera die 10cm-20cm laat zien. De vorm van je baby verandert niet en hij heeft dezelfde grootte en kleur als bij de geboorte. Waar de echoscopist naar op zoek is, is dat de baby de komende 10 dagen kan gebruiken om zijn normale peutergrootte te bereiken. U zult waterige en rekbare gebieden zien waar het extra vocht in het lichaam is verborgen. De waterige gebieden worden acheres genoemd en worden twee tot zes maanden na de zwangerschap gezien; de rekbare gebieden worden gescheurde omhulsels genoemd. Uw baby heeft zich nu ontwikkeld tot een baby, maar u kunt voor aangename verrassingen komen te staan. De technicus zal wijzen op de borst, de banden en de heupen, allemaal zwaarlijvig. Ook de jaren van uw zwangerschap zijn op de monitor te zien.

Aan het einde van de eerste twee en een half uur wordt een foto gemaakt van het hoofdje, de nek en de schouders van de baby en wordt de onderkant van de baarmoeder gezien. Er zal zich een verlating vormen wanneer de baby zijn/haar buik raakt. De buikband (vaak buikband genoemd) ondersteunt uw baby door hem of haar in de juiste positie te houden tijdens de bevalling. Het is heel belangrijk voor u om te begrijpen dat uw baby meestal niet op zijn/haar voeten geboren wordt. Zoals het was om je baby te zien, moet je ontspannen en rusten na de bevalling. Ik heb gemerkt dat de meeste vrouwen sneller gaan bevallen als ze rusten in het kantoor van de dokter, of zelfs in een bed of een luie stoel. Dit is een prachtige tijd voor jullie allemaal om een band met je baby te krijgen en je ervaring van je bevalling te delen. Het kan snel verslavend voor je worden als je de beelden keer op keer bekijkt. U zult de hartslag van uw baby in de komende 30 minuten horen – goede tijden.

Tijdens de laatste 55 minuten van de eerste en tweede fase van de bevalling wordt de baby naar buiten gebracht, eventueel met een enkele handgreep van de technicus. Als uw baby te vroeg geboren is, zult u het hoofdje van uw baby vervormd zien in de pretechopraktijk. Deze baby wordt weggedraaid om de rest van zijn of haar lichaam te kunnen zien. U krijgt pijnstillers: er wordt motmelk gegeven. Uw baby wordt opnieuw gewogen en gemeten, de navelstreng wordt doorgeknipt en u wordt gevraagd hoe lang u nog moet wachten tot de baby aan u wordt overhandigd. Wachttijd: ongeveer een uur voor elke baby. Uw baby is hoogstwaarschijnlijk uit de baarmoeder bij of heel dicht bij 20 weken. Sommige vrouwen nemen de pijnmedicatie helemaal niet en blijven hun baby de hele geboorte in hun armen houden. De baby komt meestal iets eerder uit de baarmoeder, rond de 19-20 weken, of is een beetje versuft, maar nog springlevend. Sommige vrouwen bevallen binnen twee uur nadat ze de medicijnen hebben gekregen.

Lees meer: 

Kraamzorg Rotterdam

 

Hoe koop je een goede prenatale video

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *