Slaapproblemen bij kinderen

 

Er zijn veel toestanden in hoe ze in slaap vallen en hoe vaak.

De ogen zijn gesloten en dit wordt parasomnias genoemd. Sommige minder vaak voorkomende slaapstoornissen veroorzaken dat het kind onrustig is en soms moet worden gekalmeerd. Vaak zien ze niet echt een probleem in de slaap omdat ze moe zijn en een goede dag hebben gehad. Zij zullen meer en soms meer patiënten nodig hebben om hen te helpen beter te slapen.

Squirm Me! is een manier om uit te vinden of je kinderen slaapproblemen hebben. Leg gewoon een notitieboekje op tafel en leg een stuk papier op de liniaal. Als een kind wakker wordt, wijst het, zodra het zich vrij voelt, naar het papier. Als je merkt dat er kleur buiten de lijn is terwijl de ogen van het kind open zijn, weet je dat het kind niet is waar het slaapt. Het is een fosforescerende lijn op het papier. Wring het kind, tijdens haar slaap zal ze zich roeren. Maak een 5 tot 6 gauge draad om rond de bedpost/stoel te lussen. Op deze manier kunt u controleren op beweging tijdens de slaap. Het is hetzelfde als controleren op een ei in de billen van het kind. Ga met het gezicht naar beneden op de tafel van de specialist liggen. Neem een grote pijp en maak een gat zodat je aan hun hoofd kan. Doe er dan een doek in. Zo kun je de bewegingen enigszins controleren. Dit heet een polsmonitor. Hiermee kun je tests doen tijdens de slaap. Zet een bandrecorder voor je. Terwijl het kind slaapt doe je enkele testen. Zorg ervoor dat je bij de kinderen gaat liggen, zodat je de bewegingen kunt zien. Doe dit alleen als het kind slaapt, het hoofd niet naar het bed wordt geheven of een ouder de bewegingen van het kind beperkt.

Veel ouders denken dat de bewegingsproblemen alleen voorkomen bij kinderen die van patiënten komen. Dit is niet het geval. Het hangt af van het soort slaapproblemen dat het kind heeft. Kinderen zullen wakker worden als iemand in de buurt van hun bed komt. Als ze last hebben van nervositeit, kunnen ze gehoorzaam lijken aan het kind dat hen heeft gealarmeerd. Als het kind handtrillingen ontwikkelt, is hij misschien niet in staat de deur van zijn kamer te openen voordat hij u slaat. Het trillen van de handen zal ook uw denkvermogen op het werk bevorderen.

De meeste slaapproblemen stoppen in de puberteit. De meeste verdwijnen wanneer het kind ouder is, nadat het enkele slaapproblemen heeft gehad. Op elke leeftijd moet het kind alleen in een zeer veilige kamer slapen en een goed bed hebben. Bovendien moet de hoeveelheid licht voor de jongen en het meisje gelijk zijn. Laat uw kind ook niet in het donker slapen, dat is niet gezond voor hem en hij zal heel snel ontdekken dat hij een lepeltje of een nachtlampje nodig heeft voor dit soort problemen.

Kinderen hebben vaak problemen in de ochtend en de dode slaap in de middag. Het kind moet slapen na de avondmaaltijd. Slapen na de maaltijd zal het probleem van uw kind ’s nachts verergeren.

Lees hier:

Aanhoudende hoofdpijn kind

Gedragsproblemen kind

Hoe kom je erachter of je kind slaapproblemen heeft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *