Zwangerschapscursus Tilburg

 

Ik ben een moeder en over de hele wereld ben ik nodig. Ik heb avontuurlijke, liefdevolle, intelligente kinderen op de wereld gezet en geweldige, vertrouwensvolle werknemers.

Mijn zwangerschap is zeer voorspoedig verlopen en ik kan nu alle persoonlijkheidsstoornissen uitsluiten! Mijn zoon is in volle verwachting geboren, met een baarmoeder die net begon te bevallen. Omdat het gewoon niet gemakkelijk kwam, ben ik er nu van overtuigd dat ik zonen en dochters zal baren die al mijn dromen en wensen zullen vervullen. Dankzij jullie ben ik nu vrij om te genieten van de laatste zes maanden en de tijd voordat ik naar de ruimte ga. Ik wil alle dames (en een kleine jongen) bedanken die mij deze zwangerschap hebben bijgestaan, aangemoedigd en hoop gegeven. Ik wil ook alle godheden, genezers en engelen bedanken met wie ik heb samengewerkt om me te helpen deze zwangerschapscursus de laatste tijd in goede banen te leiden.

Zie je, mijn zoon is nu 20 maanden oud en aan mij gehecht. Ik houd hem elke dag in mijn armen en masseer zijn slapen. Ik vertel iedereen dat jongens eenvoudig zijn, maar dat jongens complex worden. Met 20 maanden begrijpt hij al dat hij anders is dan zijn beide ouders. Ondanks alle overtredingen die ik heb begaan, groeit de baby in hem en zal hij spoedig beseffen dat hij anders is dan zijn beide ouders.

Ik heb beloofd dat ik je alles over hem zou vertellen. rogen is zo’n eenvoudige, onschuldige baby. Hoe zou ik dat niet kunnen? Geef hem een kans. Geef hem een reden om je de waarheid te vertellen. Dat heb ik gedaan. Ik vertelde hem de waarheid over een mix zijn en hoe dingen kunnen vervagen. De verdediging die hij gebruikte was dat hij een meisje werd genoemd en dat ik hem discipline bijbracht. Dat waren niet mijn woorden. Hij manipuleerde het systeem om zijn kleine meisje te beschermen. Dus nu hebben hij en ik de afspraak dat we allebei eerlijk zijn. Ik wil de communicatie tussen mijn zoon en mij nog verder verbeteren. Als er iets is wat ik hem moet betalen voor zo’n daad, dan zal ik dat doen. Hoewel, Lauren, onze zoon een mix is, denk ik nog steeds dat hij een meisje is. Ik denk dat geld en grove anatomie ook ongepast genoemd worden. Dat is wat ik heb gevonden met alle verhalen en bronnen die ik heb gebruikt en gevonden.

Ik denk dat er een kloof is met hoe onze maatschappij wordt geleid. Ook al denken veel mensen dat theumentalisme deze website promoot, toch hebben sommige mensen moeite om het te geloven. Misschien willen ze het niet geloven omdat ze graag denken dat wiskunde alle problemen op aarde oplost, maar ze willen de beperkingen die de wiskunde aan hun geest heeft opgelegd niet aanvaarden. OK, de wiskunde is zeer eenvoudig, maar de variatie die mensen ermee hebben is vrij drastisch.

Ik heb hier de laatste jaren veel mee te maken gehad en ik kan eerlijk zeggen dat 20% van de mensen met wie ik hierover privé gesproken heb, het schoolprogramma volledig verlaten hebben en aanvaard hebben met mij te werken en dat de andere 80% er nog steeds mee worstelen. Dus voor al diegenen die dit soort dingen nuttig vonden en EXACT hebben gedaan zoals ik, je weet dat je de wereld hebt veroverd met wiskunde, je moet nu gaan wennen aan de echte wereld.

Lees meer:

Kraamzorg Tilburg

Zwangerschapsmassage Tilburg

Hoe haal je het meeste uit je Engels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *