Kinderactiviteiten Den HaagDe hele week door moeten de leerlingen van de lagere school problemen oplossen die te maken hebben met de natuur en met de manier waarop ganzen, beren, apen, jongen of vogels reageren op hun omgeving. Ja, de leraren laten hen kennismaken met de wetenschappelijke methode.

Op de eerste dag van het eerste lerarencongres zal de kleuterklas ermee aan de slag moeten. De kinderactiviteiten en voorbeelden moeten op verschillende manieren worden uitgelegd, zodat de kleuters begrijpen en begrijpen wat ze aan het doen zijn. De kinderen moeten hun eigen voorbeelden in tekenen, zoals bomen, ballonnen, vogels, wolken, met de hand maken. Bovendien is het bij het tekenen belangrijk dat ze dingen tekenen die mooi zijn, zoals abrikozen, appels enz. Voordat ze potloden krijgen die punt en want worden genoemd, krijgen ze potloden met een standaardgrootte.

Op maandag, woensdag en donderdag moeten de leerlingen de voorwerpen en het speelgoed ontdekken die hen ter beschikking zijn gesteld. We laten de kinderen sterk buiten spelen en niet in de buurt van ramen, zodat ze in de tuin of in de grond kunnen spelen. Ze zullen zelf een selectie van voorwerpen ontdekken en het wordt aangemoedigd dat ze ermee spelen.

Op donderdag 20 december wordt Science Time ingevoerd, waarbij de leerlingen tekeningen maken over wat ze vinden. Ze kunnen ook de kleuren aanwijzen van een bepaald voorwerp dat ze zien. Eerst moeten alle voorwerpen worden geïdentificeerd. Mijn beste vrienden zweren ook bij de buikmonitor en alle kinderen zullen die nemen. We gaan er sterk van uit dat de Tanner Wiskunde whizwaarden draait. Magnifiekky; efficiënte termen om te leren.

De volgende dag is er een tekenuurtje waar de kinderen direct overheen tekenen en tekenen. Er zal ook 15 minuten worden doorgeschoven om een verslag van de tekeningen te krijgen. De kinderen gaan ook een tekening schilderen. Ze zullen schilderen rond onderwerpen die ze geleerd hebben van Science Space. Een groot stuk papier is nodig voor de kinderen na het tekenen, tekenen en tekenen moet gevolgd worden door schetsen, schetsen met traditionele hulpmiddelen en om te tekenen en nog eens te tekenen.

De volgende dag zal in het teken staan van het oplossen van problemen. Alle kinderen hebben buiten mogen spelen op het feest boven op het schoolgebouw en ze moeten een bepaald voorwerp construeren. Ik ga er sterk van uit dat ze met hun eigen constructie zullen moeten bouwen, daarnaast zullen ze met de ballonnen moeten spelen. We gaan er ook van uit dat ze samen zullen moeten koken. Onderaan is de kledij volledig, maar boven de taille kunnen sommige kinderen ook een jas dragen. Zodat ieder kind de kans krijgt om zich te uiten. Bug eyes en maillots zijn de gebruikelijke vereisten & kinderen moeten zich kleden volgens de foto’s. Zodra de problemen zijn opgelost komt het aan op de karakteristieke attributen die de kinderen eigen zijn. Een interessante ervaring met hogere maaltijden.

Elke dag zullen we ons richten op moeilijkere problemen, en zullen we ons onderwijs en plezier uitbreiden.

Lees meer:

BSO Den Haag

Kinderfeestje Den Haag

Hoe haal je het beste uit je kinderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *