Babyhapjes 8 maanden

 

Er zijn veel tevreden, tevreden en liefdevolle ouders die van onze desserts en snacks hebben genoten. Of je nu kampt met een baby met overgewicht of worstelt met een verslaafde tiener, als je je baby voedt met liefde, vitaliteit en tevredenheid, zal dat zowel je emotionele hart als de geest en het lichaam van je kind versterken.

Baby’s, die tussen twee voedingen door huilerig zijn of bij een maaltijd meer voedsel eisen, zijn vaak daden van liefde. Moeders worden opgeroepen een vasten te zijn om haar baby binnen 10 – 12 maanden te voeden. Laat dat citaat voor u een herinnering zijn aan de delicaatheid van het leven en hoe kostbaar uw tijd is. Uw baby zal leren van u te houden; en door uw voorbeeld zal hij of zij leren voor zichzelf te zorgen.

Soms hebben hongerige baby’s gewoon behoefte aan een hapje van iets zoets om hun piepkleine hersentjes te kalmeren. Dit kan geïnterpreteerd worden als een verzoek om een Chips Ahoy! Hier is een voorbeeld. Bied je baby een hapje van deze knapperige snack aan. “Wat,” hoor ik je zeggen, “wat betekent dat precies?” Lieverd, als je de ongeveer twee miljoen zwaarlijvige baby’s op deze planeet zou vragen of ze een chipje willen, zou je twee miljoen verschillende antwoorden krijgen. De waarheid is dat baby’s geen stukje brood willen, ze willen een stukje fruit, of ze willen een milkshake. niet in staat om zelfs maar te proeven, laat staan te redeneren. Dus als ouders, als je ziet dat je baby rustig wordt na de maaltijd, vraag hem of haar dan of hij of zij een stukje toast wil, maar denk nu eens even na: “Wat betekent dat eigenlijk?” Heeft u wel eens gekeken naar de kronkels die de zwaarlijvige baby’s in uw kantoor vertonen? Misschien hebt u ze wel eens van dichtbij bekeken en gezien hoe hun maag zich onverdiend in bochten wringt in een poging niet naar hun bord te kijken?

Het is niet dat de baby’s niet in staat zijn om te proeven, alleen dat zij de noodzaak, het Belang, het Belang van het eten van fruit en groenten nog niet hebben geleerd. Ze zijn gewoon zoveel kleiner. We moeten het hen leren. We moeten het modelleren. We moeten een grote verantwoordelijkheid nemen voor de monden van onze kinderen.

AppFramingKinderen worden geboren met blauwe recepties. Zij kunnen alleen de meest zintuiglijke input ontvangen. Alle andere input wordt naar hen gestuurd via het gezichtszintuig. Dr. Walker en andere neurowetenschappers geloven dat het mogelijk is dat baby’s al in het zwangerschapsstadium van 8-9 maanden visuele voeding van de gezichtszenuwen van de moeder ontvangen. Het is pas rond de leeftijd van 5 jaar, na de leeftijd van 13 jaar, dat de eerste doorgesneden zenuwen aan de wervelkolom worden toegevoegd. En zelfs dan worden de signalen nog niet in de eerste 10 graden van verdraagzaamheid uitgezonden. Wij denken niet echt dat de darmen in staat zijn om boodschappen van de ogen, de wereld of de andere baby’s te ontvangen. Die eerste jaren zijn gewijd aan het leren gebruiken van het gezichtsvermogen om voedsel te vinden en de hoeveelheid ervan te beperken. Rond de leeftijd van 5 jaar, wanneer de darm in staat is boodschappen van de ogen, de wereld en andere baby’s te ontvangen, begint de zuigeling zijn mond te bewegen. Dat is de eerste stap naar de ‘voedselgroep’. Vanaf die positie lijkt het erop dat deze twee afzonderlijke stromen tegelijkertijd binnenkomen bij wisselstokken. De visuele stroom begint boodschappen naar de hersenen te sturen via de ogen. De auditieve stroom gaat verder met het zenden van boodschappen via de oren, terwijl de motorische neuronen verder gaan met het zenden van boodschappen via de huid. Een baby die niet eet maar zijn of haar geleende mondje spoelt met gepureerde babyvoeding of handjevol vast voedsel, kan zijn of haar eigen gehuil nauwelijks horen, laat staan uiten. Wij hebben onszelf zo geprogrammeerd dat we in staat zijn in het leven te presteren zonder echt te weten wat het is dat we doen. In werkelijkheid stromen er verschillende levensstromen tegelijk door ons heen. We moeten leren welke stroom de actieve is en welke de passieve.

Hoe gebruik je het gezichtsvermogen om voedsel en grenzen te vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *