Maxi cosi hanger

 

8.5 x 15 inches

Zonder versieringen, dit is een zeer retro ontwerp. De kleur is neutraal, niet overdreven gekleed. Je zou kunnen gebruiken een van uw favoriete verf aan deze schommel aan te passen. Als om echt contrast de rustieke stijl, kies een bruin accent kussens rocker clundy. De stof is eenvoudig genoeg om u in staat om het overeenkomen met uw thema.

Deze schommel creëert een full sizedMuscle Baby! Groter worden om je kind te dragen kan je kleintje erg nerveus maken! De Muscle Baby geeft je kleintje een nieuwe alledaagse winkelervaring. Vergeet het gebruik van stylingtape, en het langs de winkel lopen om die spijkerbroek aan te trekken… Uw baby zal zich kunnen ontspannen en van zijn dag genieten, en niet eens het verschil merken!

Als je deze schommel leuk vindt, wil je misschien wat recensies bekijken.

Hier zijn de beoordelingen voor swingNoMore.

gekoesterd door recensenten uit het hele land, deze schommel is zeker de “must have” behandeling waard. Kinderen vragen me voortdurend waar ik hem vandaan heb, en hoe hij bevalt. De styling, duurzaamheid en comfort zijn fantastisch. Deze schommel sector is gemaakt van kwaliteit metaal en hout, en ontworpen met comfort in het achterhoofd.

reviewer zegt, “Deze schommel is fantastisch. Ik heb een kleintje. Ze schopt en slaat, en geniet van het omslaan van pagina’s in het boek. Ik heb in het verleden naar soortgelijke schommels gekeken (Niet zo slecht, toch?)”, en gaat verder met te zeggen dat “De kinderen die nu schommelen hebben ongeveer 10 strikes. Ze zegt dat ze de hele zomer nog geen slechte swing heeft gehad. Ik vind het geweldig dat Maxine een swing heeft bedacht (piep) waarin een maxi cosi hanger zit die werkt.”

Er zijn een heleboel producten op de markt waar je mee kunt doen alsof. Persoonlijk vind ik de Spinderella schommel het leukst van allemaal, (oké, ik ben een fan van pretparkgarens!) Bovendien weet je dat het pas een schommel is als hij doet wat hij zegt dat hij zal doen. Je kunt spelen met (en misschien bekentenissen doen aan) je kleintje. Het is leuk. Maar het beste aan deze schommel vind ik de foto van Littlerix die over het kind heen staat en het aanmoedigt om op te staan en iets te doen. Dit is voor mij de echte test van duurzaamheid.

U zult onder de indruk zijn van het grote, gemakkelijk af te lezen LCD-scherm, en van de mogelijkheid van de Cap bar finder om een perfecte landingsplaats uit te lijnen voor het loungen dat onder alle omstandigheden vereist is. De gekrompen oversized toetsen zijn ook een groot pluspunt.

Lees meer:

Wagenspanner kralen

Babyshower cadeau

Een overzicht van het bruin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *